Trouwkostuum op maat

Uw trouwkostuum wordt volledig op maat gemaakt in onze ambachtelijke Italiaanse sartoria. PM Eleganza Milanese, uw garantie voor een exclusief en persoonlijk trouwkostuum voor de elegante man.

Tijdens de bruiloft steelt de bruid vanzelfsprekend de show. Met uw exclusieve trouwkostuum op maat complimenteert u haar en maakt u het spotlicht alleen maar feller. Wanneer u kiest voor een trouwkostuum op maat van PM Eleganza Milanese, kiest u immers voor een handgemaakt, uniek én persoonlijk maatpak. Omdat al onze trouwkostuums op maat gemaakt worden, kunnen we de stijl en vorm van uw maatpak perfect laten aansluiten bij de bruidsjurk van uw geliefde.

Een handgemaakt trouwkostuum dat perfect zit, en waar u zich de hele dag goed en comfortabel zal voelen. Naar wat voor kleur of model u ook op zoek bent, wij zorgen voor een exclusief trouwkostuum op maat om deze grote dag écht onvergetelijk en mooi te maken.

Tijdens een bezoekje aan onze boetiek in de Volkstraat te Antwerpen Zuid, overlopen we de verschillende mogelijkheden voor uw trouwkostuum op maat.
Komt u liever niet naar Antwerpen? Geen probleem. Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis of op kantoor.

Contacteer ons

Met een exclusief trouwkostuum op maat wordt uw trouwdag écht onvergetelijk

Maak een vrijblijvende afspraak
Contacteer ons